"Vores to tvillinge drenge har haft problemer med at overophede om natten. Siden vi har fået silkedyner og silkesengetøj så har de en fin nattesøvn. Faktisk måtte vi tage silkedyne og silkesengetøj med os på ferie i sommer, for drengene nægtede at undvære deres luksus sengetøj på turen. God service, og fantastisk kvalitet på varerne".
Lene og Mads - Valby.


Vores skønne kunder siger...

Fantastisk, grundig og tålmodig kundeservice. Jeg fik lige præsis det silkesengetøj jeg har ønsket mig i mange år, i den smukkeste farve jeg kunne forestille mig. Det findes ikke mage til andre steder. TAK fra Jackie G

Pure Silks puder og sengetøj er simpelhen i en luksusklasse for sig selv. Vi vender klart tilbage næste gang vi skal have silke sengetøj. Charlotte

Min far længe haft svært ved at sove pga sin slidgigt. Men med silke sengetøj fra Pure Silks er det den rene sove lykke. God service og rigtig god vejledning." Christine S. Jensen


"Jeg var lidt sent ude med min bestilling, men takket være din ekstraordinære indsats lykkdes det at få min bestilling hjem i god tid til min gave til min kone på vores silke-bryllupsdag. Tusinde tak for din indsats med at ”redde”mig – det er jeg meget taknemmelig for. Og så havde du også sørget for at pakke det fint ind – skøn service! Det var super dejligt at kunne overdrage gaven på dagen fremfor et kedeligt tilgodebevis!

Og ja – silkesengetøjet var et hit!  Tusinde tak for rigtig god behandling". Mikkel


"Nøj, hvor er det flot det sengetøj. Der er altså bare ikke noget som at sove i helt nyt silke. Så lækkert. Hvor er det også bare flot syet. Jeg har aldrig set noget sengetøj, der er kræset så meget om. Det kan jeg slet ikke huske, jeg læste på din hjemmeside, men dit sengetøj er meget unikt, også fordi det kan fåes i så mange farver. Virkelig god kvalitet, og lagnet passede fuldstændig til madrassen."

Janne - Vedbæk

"Jeg kan varmt anbefale at købe silkesengetøj hos Pure silk, da det er utrolig lækkert og samtidig meget praktisk. Vi købte det til vores datter, som har børneeksem, og hun elsker at ligge i det. Det er flere gange blevet vasket, men det er overhovedet ikke til at se. Når man får sengetøjet tilsendt, er det i en meget eksklusiv indpakning og med en lille hilsen vedlagt. Vi har været meget glade for at handle hos Pure silk, da Annemette gør sit yderste for at tilfredse ens ønsker hvad angår farver, størrelse m.m. Derfor vender vi helt sikkert tilbage."
Marie Christoffersen - mor til en lille kejserinde

"tak for god service og kommunikation. Vi er meget glade for det smukke silke sengetøj, og glæder os til næste gang vi skal vælge farver."
Bente og Jens

"Å gå til sengs om kvelden er en helt ny opplevelse nå som jeg sover i silkesengetøy. Enda bedre ble det da jeg også kjøpte silkedyne og silkepute, alt fra Pure Silks. Selv midt på vinteren holder jeg meg varm i en tynn silkedyne. Det gir en helt spesiell følelse av luksus, og jeg sover godt. Annemette fra Pure Silks har gitt en unik service som man ikke finner andre steder."
Benedikte fra Oslo
"Hurtig og grundig kundeservice. Høj kvalitet på silken."
Christoffer F. Johannesson

"Det er simpelhen fantastisk at sove i det. Man hverken fryser eller får det for varmt. Og så er det bare så blødt! Så ja, jeg kunne ikke være mere tilfreds".
Vibe

"Jeg stod og skulle vælge en gave til kobberbrudeparret som har alt. TIlfældigvis hørte jeg om Pure SIlks og jeg vil vove at påstå min gave var den som bragte størst lykke af dem alle. Så utroligt lækker en kvalitet og mange farver, man næsten ikke kan vælge. Annemette sørgede for at vi fik det meget smukt og stilfuldt pakket ind. Kan varmt anbefales. "
Birgitte Due
"Så fik jeg givet gaven med silkesengetøj, og hvor blev min modtager gladJ, så helt vild taknemmelig glad. Hun strålede som en sol . Så kom hun hjem og blev nervøs for om hun nu ville få denne vidunderlige sove-fornemmelse som silken skal give, for hun var godt klar over at det var en kostelig gave.
Men hun ringede til mig efter et par dage og fortalte hun sov SÅ VIDUNDERLIGT. Hvor er jeg glad ved at jeg fik fat i gaven, og en så stor tak for hjælpen med at få den frem til tiden".
- Birgit Marie Behrensdorff -